2012-07-26 13:35:47• hírek • Póti Orsolya

Testvére személyiével akarta elhagyni az országot

Egy Szilágy megyei nő testvére személyi igazolványával akarta elhagyni az országot. A Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség munkatársai bűnvádi eljárást indítottak ellene.

A Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség munkatársai július 25-én , szerda este 20.30 óra körül egy hölgy iratait ellenőrizték a Petei Határátkelőnél. Mint kiderült a nő  által felmutatott személyi igazolványt a Szilágy megyei Ileanda település hatóságai bocsájtották ki a 39 éves L. Geta nevére.

A határrendészek némi eltérést észleltek az országot elhagyni készülő nő arca és a személyin lévő fénykép között, így további vizsgálatokat végeztek a felügyelőség petei székhelyén. Mint kiderül: a személyi igazolvány tulajdonosa nem az a személy, aki felmutatta azt, hanem annak testvére.

A 32 éves L. Meda azért kérte el testvére személyijét mert nem volt birtokában saját utazási okmány, és halaszthatatlanul Franciaországba akart jutni. A hatóságokat megtéveszteni akaró nő ellen ellen bűnvádi eljárást indított a határrendészeti felügyelőség határsértés vádjával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: